Laureaten concert met kamerorkest

Laureaten concert met kamerorkest

Vlamo

Samen met nog twee andere kamerorkesten hebben we de kans gekregen om ons voor te stellen en het beste van ons te laten horen voor een ander publiek en dit samen met een soliste.

We danken vlamo voor deze kans en het organiseren van dit evenement, we zijn hiermee weer een ervaring rijker.

Fien Apers

Fien begon op haar 9de gitaarles te volgen aan de muziekacademie van Tienen bij Lore Raus. Al snel kreeg ze de smaak voor de klassieke gitaar te pakken. Tiense Strijkers begeleide Fien in het concerto in D-dur voor gitaar en strijkorkest.  

Onze inbreng

Naast het begeleiden van Fien hebben we ook twee stukken uit eigen repertoire gebracht, een selectie uit de musical “Mama Mia”, en een pracht stuk van Richard Meyer “Curse of the Rosin Eating Zombies from Outer Space”. Beiden minder klassiek, maar zeer leuk om te brengen. We hopen dat het publiek er evenveel van genoren heeft als wijzelf.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *